Kosaram
0 tétel - 0 Ft
A kosara jelenleg üres!
Ár

Kárpit- és szőnyegtisztító gép kölcsönzés, bérlés Budaörs

Takarítógép, Szőnyeg - kárpittisztítógép kölcsönzés Budaörsön. Ingyenes házhoz szállítással Budaörsön, ajándék tisztítószerrel, kaució nélkül, kedvező áron már 9.990.-ft tól.

A takarítógép bérlés költségtakarékos megoldás. Tekintse meg takarítógép kínálatunkat, és rendelje meg Budaörsön ingyenes házhoz szállítással. Gépeink használatát a helyszínen bemutatjuk.

Takarítógépeink egyaránt alkalmasak irodák, háztartások, vállalkozások, cégek számára. Ha nem tudja milyen gépre van szüksége, az igények feltérképezése után, segítséget nyújtunk Önnek a legalkalmasabb takarító és tisztítógépek kiválasztásába.

Kiszállítási időpontok: o7.oo.- o9.oo -tól Vissza szállítási időpont 17.oo - 19.oo.-ig.

Akár azonnali kiszállítással is biztosítunk takarítógépeket kedvező áron. - ez esetben 2.000.-ft ki/el szállítási díjat számolunk fel.

CS-Clean

Gépkölcsönző szolgáltatásunkat bővítettük takarítási szolgáltatássokkal is. Így már nálunk nem csak takarítógépet kölcsönözhet, hanem ha szükséges el is végezzük ön helyett a takarítási munkát. Takarítógép kínálattakarítógép bérleti díjak - kölcsönzési feltételek

Fertőtlenítő Takarítás Budapest, Budaörs

Budaörsi takarító gyorsszolgálat